Reklama

Magdalena Lamparska: Mój sernik uratował egzamin u profesora Jana Englerta

Był taki czas, że aktorka Magdalena Lamparska niechętnie mówiła publicznie o swoim talencie tworzenia ciast i tortów. Dzisiaj zmieniła podejście do tematu. Uważa, że umiejętność „rzeźbienia w cukrze” to jej supermoc i nauczyła się być z niej dumna.

Publikacja: 10.05.2025 17:00

Magdalena Lamparska, aktorka, autorka książki „Babki w formie"

Magdalena Lamparska, aktorka, autorka książki „Babki w formie"

Foto: podcasty.rp.pl

Gościem najnowszego odcinka podcastu „Powiedz to kobiecie” jest aktorka Magdalena Lamparska, która niedawno wydała swoją pierwszą kucharską książkę „Babka w formie".

Magdalena Lamparska dojrzała też do tego, by przepisami na swoje popisowe wypieki podzielić się z innymi – wcześniej nikomu nie chciała ich zdradzać.

Pozostało jeszcze 90% artykułu

Już za 19 zł miesięcznie przez rok

Jak zmienia się świat i Polska. Jak wygląda nowa rzeczywistość polityczna po wyborach prezydenckich. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.

Czytaj, to co ważne.

Reklama
Wywiad
Z baletu do biznesu. Była primabalerina ma dziś firmę organizującą śluby marzeń
Wywiad
17-letnia naukowczyni Kornelia Wieczorek na prestiżowej liście magazynu „Time”
Wywiad
13-letnia Amelia Golda zadebiutowała u boku Arka Jakubika. „Pod koniec zdjęć wydawało mi się, że nie mam już łez”
Wywiad
Agnieszka Specjalska zamieniła korporację na własny biznes z misją. „Warto się odważyć”
Wywiad
Pierwsza dama Marta Nawrocka: Kobieca siła tkwi w każdej z nas
Reklama
Reklama